costine grigliate-grilled ribs


 Ingredienti:

  1. costine : 1 kg
  2. Senape o olio: 2 cucchiai
  3. Spezie a piacere o erbe aromatiche: qb

Attrezzatura:

  1. Griglia
Combustibile:

  1. Carbone

Procedimento:

Pulire le costine dalla pleura (membrana) e dal grasso in eccesso, una volta pulite tagliatele in monoporzioni , in modo da avere le costine separate una dall'altra.

Mettere le costine in una boule ed a seconda di come le vuoi fare, procedere con la senape e le spezie , oppure con l olio e spezie aromatiche, e mescolare bene , lasciarle marinare per 30 minuti


Accendere la griglia e settarla su una temperatura di 120 gradi.

Finito il tempo di marinatura cuocere a cottura diretta 


Ingredients:

ribs: 1 kg

Mustard or oil: 2 tablespoons

Spices to taste or aromatic herbs: as needed

Equipment:

Grill

Fuel:

Charcoal

Procedure:

Clean the ribs from the pleura (membrane) and excess fat; once cleaned, cut them into single servings, so that the ribs are separated from each other.Place the ribs in a bowl and depending on how you want to prepare them, proceed with either mustard and spices, or with oil and aromatic spices, and mix well, allowing them to marinate for 30 minutes.

Turn on the grill and set it to a temperature of 120 degrees. After the marinating time, cook the heart over direct heat.

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